Eyebrow

SHOWREEL

Bekijk hem hier

Over
Tuvalu
Media

Tuvalu Media creëert en produceert originele en spraakmakende concepten voor alle publieke en commerciële omroepen in Nederland.

Daarnaast werkt Tuvalu Media veel voor internationale broadcasters zoals Discovery Channel, Viacom, Disney Channel, Insight en National Geographic.

Tuvalu Media is een van de grootste productiehuizen van Nederland. Daarbinnen creëren en produceren wij content in alle mogelijke genres: zowel scripted als non scripted, entertainment, reality, factual entertainment en documentair. Onze makers willen verhalen vertellen die prikkelen en inspireren en bovenal de blik op de wereld van de kijker verruimen.

Ook zijn we actief op platforms als YouTube, Instagram en TikTok. Tuvalu Media produceert bedrijfsfilms, commercials, en events voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties.

Veel van onze formats zijn over de hele wereld in lokale versies te zien en worden zeer gewaardeerd. Meest bekende voorbeelden zijn Ali B Op Volle Toeren en Brugklas. De eerste is genomineerd voor de Gouden Televizier Ring, kreeg een eervolle vermelding van de jury van de Nipkow schijf en won met een lokale versie in Duitsland de prestigieuze Deutsche Fernsehpreis. Brugklas won in 2017 de Gouden Stuiver, de Nickelodeon Kids Choice award in 2017 en 2018 en in Denemarken de belangrijkste tv prijs in 2017. Ook is het concept onlangs verkozen tot meest succesvolle Europese online project tijdens de Prix Europe.

Ons hoofdkantoor is sinds 2013 gevestigd in Amsterdam.

Tuvalu Media maakt deel uit van de TM Group waarbinnen ook CCCP en Pupkin vallen.

Contact

T 020 7630063